Over ons

Wij zijn een jong stel dat samen een weg is ingeslagen die voor de meeste totaal onbekend is. Om ons heen zagen wij onze naasten zich settelen, dure huizen kopen op basis van twee fulltime inkomens, vastzitten in banen waar ze wegens verplichtingen niet zomaar weg konden, mensen die hun banen verloren wegens reorganisaties enz. Kortom, veel onzekerheid waar iedereen in deze tijd mee te maken heeft, maar waarvoor de meeste mensen niet de middelen bezitten hier iets aan te veranderen.

Door onze persoonlijke beweegredenen en de dingen die wij om ons heen zagen gebeuren, zijn wij verder gaan kijken. We stonden open om buiten vaste kaders te denken, omdat volgens ons de oplossing daarbuiten lag. En wilden graag meer stabiliteit creëren voor de toekomst.
Op dat moment kwamen we via een vriend in contact met de manier van werken.  Het business model maakt het ondernemerschap voor iedereen mogelijk zonder grote financiële risico’s. De werkzaamheden bevatte elementen die ons aanspraken binnen onze huidige banen. We hebben daarop de beslissing genomen dat dit een enorme kans voor ons is.
Daarnaast vinden wij het enorm leuk om anderen te helpen dat staat centraal bij de werkwijze.

 

Wat kan dit voor jou betekenen?